Bani cu youtube

BANI CU YOUTUBE
Youtube e o tzeava. Una enorma, colcaind de trafic. TRAFIC=BANI. Vrem si noi sa dam o gaurica mica, cat sa ne picure si noua nitzel trafic pe site-ul nostru. Pe urma ar fi fain sa largim gaura usor-usor, sa treaca de la picatura la tzashneala. Cam cum fura lumea benzina din conducta de la Ploiesti, pe vremea lu’ impushcatu.
Exemplu:
Blogul acesta este despre bani pe net. Caut pe Youtube cuvantul “bani pe net” si dau click pe search options.

Acum dau click pe “view count” pentru a sorta rezultatele dupa numarul de vizionari.

Primele sase rezultate sunt nesemnificative (manele, prostii). Al 7-lea este despre bani pe net si are vizionari cat China.

Acum las un comentariu cu adresa blogului meu, plus ca numele meu este link la site-ul meu.

Ideea e ca lumea se uita la video si la comentarii si unii ajung la tine pe site. Asta e gaurica in tzeava.
Daca vrei burghiu mai mare, fa-ti videoul tau si adauga-l la comentarii la altii

Raspunsurile video sunt tot timpul in varf – deci vizibile – si au concurenta foarte slaba, deci mai multi vizitatori vor da click pe ele comparativ cu comentariile normale. Videoul devine portalul catre site-ul tau.

Acum ia la rand urmatoarele cinci sau zece videouri cu vizionari multe si repeta manevra.

I LOVE FREE TRAFIC!

Bani din scurtarea url

Scurteaza URL-uri si câstiga bani !


Care-i faza cu scurtarea URL-urilor (link-urilor) ?



Scurtarea link-urilor (Shortened URL) reprezinta o modalitate de a înlocui legaturile catre alte website-uri. În loc de a folosi un link foarte lung si/sau greu de tinut minte vei obtine ceva de genul http://adf.ly/abc.



Exista multe site-uri pe internet (tinyurl.com este probabil cel mai cunoscut) care ofera acest gen de serviciu, însa cel pe care ti-l prezint are o particularitate:

Vei fi platit pentru fiecare persoana care da clic pe link-urile tale !



Nu esti limitat în afisarea link-urilor deloc; poti posta link-urile tale oriunde doresti: pe blog-ul tau, în mesajele pe care le trimiti de pe telefonul mobil, pe Facebook, pe YouTube, ca status pe messenger, în semnatura din email, ORIUNDE DORESTI.

Partea si mai frumoasa este ca poti crea oricâte asemenea link-uri, catre tot atâtea destinatii, asta însemnând tot atâtea posibilitati de a câstiga bani.



Cum functioneaza ?



Când un vizitator da clic pe link-ul tau scurtat cu http://adf.ly/, pe ecranul lui va aparea pret de 5 secunde o reclama. Dupa scurgerea celor 5 secunde va aparea un buton SKIP; vizitatorul va da clic pe acel buton si va ajunge pe site-ul destinatie.



Partea foarte frumoasa a acestui sistem este ca esti platit pentru fiecare vizitator care vizualizeaza reclamele si, în plus, acesta (vizitatorul) ajunge si pe site-ul unde doresti sa ajunga (site-ul destinatie poate fi chiar un magazin online la care esti afiliat).

Paid to read

Tot din categoria mesajelor publicitare exista oferte numite PTR, acronimul de la Pay To Read. Facand cont pe un astfel de site vei primi pe mail o gramada de oferte publicitare si va trebui sa le citesti si sa completezi diverse date dupa care se va determina daca vei fi platit pentru acel studiu publicitar sau nu.

Ceea ce iti recomandam este sa iti faci o casuta de email separata pentru primirea acestor mesaje publicitare ce vor aduce o suma substantiala de bani online. Desigur un mesaj singur nu-ti va oferi prea multi bani dar citind mesaje zi de zi si venite de la siteuri diferite vei aduna intr-un scurt timp multi bani in cont.

In Romania aceste programe nu sunt prea cunoscute si desigur firmele nu investesc prea multi bani pentru a face o publicitate de acest tip. In Statele Unite ale Americii aceasta metoda de publicitate este larg raspandita. Din acesta cauza se va intampla de multe ori sa nu fi platit pentru un anumit email tocmai din motivul ca spotul publicitar este destinat strict SUA si tu nu te califici.

Pentru a face bani pe net folosind aceasta metoda nu vei avea nevoie de cunostinte speciale si nu e nevoie sa investesti nici un ban. Tot ce trebuie este foarte mult timp si rabdare. Indata ce te vei obisnui si vei sti cum merg lucrurile totul va parea mai usor.

Market Samurai

Market Samurai - O unealta precisa pentru a face bani pe net
In timp ce majoritatea oamenilor isi concentreaza timpul pentru gasirea unor modalitati de a genera trafic, faptul ca obtin mii de vizitatori este in final inutil daca nu gasesc metode de a transforma acel trafic in venit real. In urmatoarele randuri, folosind Market Samurai, vom urmari doua dintre cele mai simple cai de a monetiza site-ul tau, adica de a reusi in final sa faci bani online.

Mai exact, ne vom uita la:

•- Cei Sapte Pasi De Samurai Spre Succes
•- Marketing Afiliat
•- Google Adsense
•- Cum poate contribui Market Samurai, rapid si usor, la monetizarea siteului tau
Cei Sapte Pasi De Samurai Spre Succes

Cum sa construiesti o afacere online profitabila?

Inainte de a incepe, hai sa recapitulam impreuna tot procesul de realizare al unui website profitabil, pentru a fii mai clara pozitia in aceasta structura a monetizarii! Chiar daca vrei sa faci bani sau te gandesti doar la bani pe internet, trebuie urmarite cele doua faze principale de inceput:

1.Cercetarea
2.Implementarea
In jurul acestor doua faze, am identificat ceea ce am numit "Cei Sapte Pasi De Samurai Spre Succes"

1. ALEGE PIATA

Primul pas, inainte sa te gandesti cum sa faci bani pe net, este sa alegi piata in care vrei sa te dezvolti. Pentru acest exemplu vom folosi: "fotografie"

2. ALEGE NISA

Cel de-al doilea pas este sa gasesti o nisa in acea piata, cum ar fi "fotografie digitala"

3. IDENTIFICA TERMENI SPECIFICI SI CAUTATI (keyword-uri targetate)

Pasul numarul trei este de a identifica si de a alcatui o lista de termeni specifici, care sa indeplineasca cele patru reguli de aur. Aceasta inseamna ca fiecare termen in parte trebuie sa fie relevant pentru piata respectiva, sa aiba un nivel bun de trafic, o competitie acceptabila si un nivel ridicat comercial. Odata incheiata aceasta faza de cercetare si identificare de termeni relevanti, putem trece la implementre. Pentru a casiga bani, un concurs sau orice alta competitie, trebuie in primul rand sa pleci la drum cu un bagaj de cunostinte corect, sa stii cu cine te lupti iar in final sa ai toate armele pentru a invinge.

4. CONSTRUIESTE WESITEUL

Urmatorul pas este sa-ti contruiesti websiteul, folosind un sistem ca Word Press Direct.

5. CONSTRUIESTE CONTINUT DE CALITATE

Odata pus pe picioare, websiteul trebuie umplut cu continut. Cum bine stim ca lucrurile bune se vand pe bani grei, atunci trebuie facut tot posibilul ca acesta sa fie cat mai calitativ. Acest lucru inseamna sa ofere informatii bune cititorului dar in acelasi timp sa fie structurat pe baza cuvintelor cheie stabilite la pasul numarul 3. Acest pas este foarte important pentru structura websiteului. Daca folosim cuvintele cheie deja stiute, inseamna ca vor intra pe site doar cei care sunt interesati de acei termeni, iar daca le oferim si un continut de calitate, cititorul poate deveni client iar noi putem castiga bani.

6.GENERARE DE TRAFIC

Pasul anterior, asa cum am explicat este foarte important pentru atragerea doar de vizitatori interesati de continutul siteului nostru. Atfel, daca structura acestuia respecta pasii prezentati pana acum, traficul pe care il vom genera va fi unul de calitate, adica interesat de continutul pe care il punem la dispozitie.

7.MONETIZAREA WEBSITE-ULUI

Odata ce siteul tau atrage un numar constant de vizitatori, exista mai multe variante sa transformi acest trafic in venit si sa faci bani pe internet. Acesta este procesul de monetizarea si pune capat celor sapte pasi de samurai. Acum ca am inteles cum sa pornim o structura cu care poti sa faci bani sa vedem doua din cele mai usoare metode pe care le putem aplica. Acestea sunt:

1. Vanzarea de produse afliliate.

2. Google Adsense

Vanzarea de produse - Lucrurile aici stau foarte simplu. Prin siteul tau, faci trimitere catre un site de vanzare pentru un anumit produs iar daca cineva face o vanzare, tu primesti un procent din intreaga suma. Varianta comisionului este intradevar una foarte clara si nu necesita o atentie speciala. Tocmai din aceasta cauza, toata concentrarea noastra trebuie sa se indrepte catre conversia traficului in vanzari pentru ca in final sa putem castiga bani. Asa ca hai sa aruncam o privire la ce se intampla cu adevarat in practica.

Sa facem cunostinta cu Amy, proprietara unui website cat se poate de normal. Amy si-a ales ca nisa, fotografia digitala. Aceasta a construit siteul avand la baza articole de calitate structurate in jurul cuvintelor cheie relevante pentru nisa aleasa, ce respecta toate criteriile de relevanta, concurenta, nivel de trafic si comercial. Websiteul atrage vizitatori prin continutul sau. Foarte important de retinut este ca acesti vizitatori sunt interesati de continut, si nu au ajuns pe acest site doar din intamplare. Asta face ca traficul sa fie de calitate. Sa luam exemplul vizitatorului Ben. Acesta a citit un articol ce continea o recenzie la un curs online de photografie digitala. Ben este multumit de ceea ce a citit si doreste sa achizitioneze acest curs. Asa ca apasa pe link-ul de sub articol, ce face trimitere catre siteul de vanzare al produsului. Acest link se numeste "Link Afiliat" si daca Ben achizitioneaza in cele din urma cursul, Amy va primi comisionul impus inca de la inceput de proprietarul produsului. Aceasta trebuie sa specifice sub o forma sau alta ca va castiga bani daca vanzarea se va finaliza. Astfel poate sa explice ca pentru o mica contributie pe care o primeste va putea sa isi tina "in viata" siteul.

Atunci cand Ben da click pe link-ul afiliat, un al treilea site cum ar fi ClickBank, site prin care procesul comisionului este posibil, plaseaza un indiciu "cookie", pe calculatorul lui Ben pentru a insemna faptul ca acesta a dat click pe link-ul lui Amy. Ben este apoi redirectionat catre siteul de vanzare. Asa cum am spus, acesta este siteul pe care il detine proprietarul cursului de fotografie digitala, pe care Ben doreste sa-l achizitioneze. Cumpararea produsului Ben citeste despre cursul pe care doreste sa-l achizitioneze, este multumit si doreste in final sa-l cumpere. Asa ca apasa pe butonul de "Cumparare". Acesta este apoi redirectionat catre pagina unde trebuie sa achite produsul, pagina detinuta de ClickBank. Acesta plateste $100 pentru a putea intra in posesia cursului de fotografie digitala. ClickBank verifica apoi indiciul lasat in calculatorul lui Ben care arata ca acesta a dat click pe link-ul afiliat al lui Amy ca sa ajunga pe siteul de vanzare al cursului de fotografie.

Ben a platit $100 catre ClickBank si a primit cursul de fotografie digitala. ClickBank isi retine un comision de $8.50 iar restul este impartit de Amy si proprietarul siteului unde se afla cursul. Acesta din urma decide inca de la inceput comisionul si alegem pentru acest exemplu un 50% - 50%. Astfel avem urmtorul calcul: ClickBank primeste un comision de $8.50 Amy primeste un comision de 50% din suma ramasa adica $45.75 Proprietarul cursului primeste restul de 50% din suma ramasa adica tot $45.75 Avantajul acestui sistem este automatizarea intregului proces. Faptul ca Ben a facut aceasta achizitie, atat Amy cat si proprietarul cursului au facut bani online in timp ce erau la cumparaturi sau la tenis cu prietenii. Poti sa stai pe bani de care sa nu ai habar, in timp ce iti petreci timpul asa cum iti doresti.

O alta metoda cu care poti converti traficul si sa faci bani pe internet este Google Adsense.

Google Adsense vs. Google Adwords

Vom incepe prin a trece in revista pe fiecare in parte, pentru ca se pare ca lumea nu intelege exact ce face fiecare.

Google Adwords - Google Adwords este un serviciu de promovare al siteului tau oferit de Google. Sa spunem ca pentru cursul de fotografie proprietarul siteului a facut un anunt care apare pe siteurile sau in cautarile Google relevante nisei sale. Apoi, pentru fiecare click obtinut pe anuntul sau, acesta ii plateste lui Google o mica suma de bani, in general de ordinul zecilor de centi ($0.35, $0.60, etc.), dar poate fi si mai mult.

Google Adsense - Google Adsense este folosit de cei care publica articole pe siteurile lor, si genereaza astfel trafic. De exemplu Amy poate sa isi adauge Google Adsense pe siteul ei si astfel anunturi platite prin serviciul Adwords, relevante pentru continutul siteului, sunt afisate. Pentru fiecare click pe care unul din aceste anunturi il primeste, Amy este platita de Google cu o mica suma de bani.

Obstacole in procesul de monetizare:

1.In multe nise este greu sa gasesti produse de calitate pe care sa le promovezi.
2.Multi dintre cei care doreau sa promoveze produse online, intampinau greutati la compunearea scrisorii de vanzare.
3.Cel de-al treilea pas este lipsa de cunostinte pe care multi dintre cei care pleaca la acest drum se pare ca o vad ca pe o mare problema. Insa acum exista Market Samurai, aceasta unealta fantasica ce ne usureaza intreg procesul de creatie.
Modulul de MONETIZARE din cadrul acestui program te ajuta sa gasesti produse relevante cuvintelor cheie din continutul siteului tau. Apoi, odata ce aceste produse au fost gasite, le poti compara si alege cel care ti se pare cel mai potrivit pentru a face bani online.

Tot in cadrul acestui modul, exita posibilitatea de a crea propriul tau anunt publicitar care sa contina produsul pe care vrei sa-l promovezi. Fara sa parasesti Market Samurai, urmatorul pas este sa publici anuntul proaspa creat direct pe siteul tau. Eliminand aceste obstacole cu Modulul de Monetizare din Market Samurai, poti sa faci bani online trecand printr-un proces mult mai simplu, mai eficient si mai placut.

Ca recapitulare: In acest articol am trecut prin "Cei Sapte Pasi De Samurai Spre Succes":

(A) 7 Pasi:

1.Alege o piata.
2.Gaseste o nisa in piata aleasa.
3.Identifica cuvintele cheie.
4.Creeaza un website.
5.Creeaza continut de calitate structurat pe baza cuvintelor cheie.
6.Genereaza trafic.
7.Incepe sa faci bani folosind metoda de promovare a produselor afiliate si Google Adsense.
(B) Vanzarea De Produse

(C) Google Adsense

(D) Modulul De Monetizare din cadrul Market Samurai, modul ce eficientizeaza cautarea de produse de calitate compararea lor, crearea de anunturi si publicarea lor pe website.

Sper ca va facut placere sa cititi articolul si v-ati facut o idee despre cum puteti castiga bani online. Pana data viitoare nu uitati sa zambiti ;)!
.

12 Chei Pentru Succes In Internet Marketing

12 Chei Pentru Succes In Internet Marketing
A avea succes in orice aspect al vietii tale, nu se va intampla peste noapte... De obicei implica munca, poate munca grea uneori, noroc, vointa de a reusi, educatia corecta. Mai ales atunci cand a avea succes in lumea Internet Marketing-ului implica dobandirea unei gandiri potrivite. Aceste 12 chei te vor ajuta in orice aspect al vietii tale si te va conduce catre succes in Internet Marketing. Sfatul meu e sa tii la ele. Si imi poti multumi mai tarziu :)

Iata-le:

1.Crede cand altii se indoiesc


2.Planuieste cand altii se joaca


3.Cerceteaza cand altii dorm


4.Decide cand altii intarzie


5.Pregateste-te cand altii doar viseaza


6.Incepe cand altii amana


7.Munceste cand altii doar isi doresc


8.Economiseste cand altii risipesc


9.Asculta cand altii vorbesc


10.Zambeste cand altii se incrunta


11.Lauda cand altii critica

12.Persista cand altii se dau batuti


Ultima e cea mai importanta. A te da batut reprezinta calea usoara, nu-i asa? NU TE DA BATUT! Stabileste-ti scopuri, depune efort, crede in ce faci si treci la actiune pe masura ce inveti!

Mult succes!
.

Cati bani se pot face pe net

Cati bani se pot face pe net?

Am o veste proasta si una buna.

Vestea proasta e ca “goana dupa aur” a avut loc in deceniul trecut. Zilele cand se faceau mii si zeci de mii de para pe zi cu cunostinte minime s-au cam terminat.

Vestea buna: in prezent oportunitatile sunt cel putin la fel de mari. Diferenta este ca acum competitia este mult mai acerba si ca o minoritate de internet marketeri face majoritatea banilor. Chiar si asa, “faramiturile” ramase de la ei ne sunt suficiente pentru un venit full time.

Uite teoria mea: ca sa devin un super internet marketer (venit in valuta de peste 100 de mii pe luna) trebuie sa stiu 100% din ce stie acesta.

75% din informatie exista gratis pe net. daca sapi mult pe net si esti foarte perseverent, vei invata sa faci un venit part time.
Urmatorii 20% se pot obtine platind pentru cursuri, apartenenta la grupuri si forumuri exclusive, softuri speciale etc. Aici sari de la venit de zeci sau sute de dolari pe luna la mii si chiar zeci de mii.
Ultimii 5% sunt secreti si se se obtin din testare, experienta si observare foarte atenta a celor foarte tari.
Acesti 5% te urca in stratosfera – adica la sute de mii sau milioane pe luna.

Concluzie: Cantitatea de bani pe care o vei face e direct proportionala cu efortul tau.
Daca citesti acest articol banuiesc ca esti incepator. Sfatul meu: daca nu ai bani, invata tot ce prinzi gratis, fa un pic de bani. Apoi treci la nivelul urmator – ia niste cursuri de calitate si urca pe scara.