Paid to read

Tot din categoria mesajelor publicitare exista oferte numite PTR, acronimul de la Pay To Read. Facand cont pe un astfel de site vei primi pe mail o gramada de oferte publicitare si va trebui sa le citesti si sa completezi diverse date dupa care se va determina daca vei fi platit pentru acel studiu publicitar sau nu.

Ceea ce iti recomandam este sa iti faci o casuta de email separata pentru primirea acestor mesaje publicitare ce vor aduce o suma substantiala de bani online. Desigur un mesaj singur nu-ti va oferi prea multi bani dar citind mesaje zi de zi si venite de la siteuri diferite vei aduna intr-un scurt timp multi bani in cont.

In Romania aceste programe nu sunt prea cunoscute si desigur firmele nu investesc prea multi bani pentru a face o publicitate de acest tip. In Statele Unite ale Americii aceasta metoda de publicitate este larg raspandita. Din acesta cauza se va intampla de multe ori sa nu fi platit pentru un anumit email tocmai din motivul ca spotul publicitar este destinat strict SUA si tu nu te califici.

Pentru a face bani pe net folosind aceasta metoda nu vei avea nevoie de cunostinte speciale si nu e nevoie sa investesti nici un ban. Tot ce trebuie este foarte mult timp si rabdare. Indata ce te vei obisnui si vei sti cum merg lucrurile totul va parea mai usor.