Cati bani se pot face pe net

Cati bani se pot face pe net?

Am o veste proasta si una buna.

Vestea proasta e ca “goana dupa aur” a avut loc in deceniul trecut. Zilele cand se faceau mii si zeci de mii de para pe zi cu cunostinte minime s-au cam terminat.

Vestea buna: in prezent oportunitatile sunt cel putin la fel de mari. Diferenta este ca acum competitia este mult mai acerba si ca o minoritate de internet marketeri face majoritatea banilor. Chiar si asa, “faramiturile” ramase de la ei ne sunt suficiente pentru un venit full time.

Uite teoria mea: ca sa devin un super internet marketer (venit in valuta de peste 100 de mii pe luna) trebuie sa stiu 100% din ce stie acesta.

75% din informatie exista gratis pe net. daca sapi mult pe net si esti foarte perseverent, vei invata sa faci un venit part time.
Urmatorii 20% se pot obtine platind pentru cursuri, apartenenta la grupuri si forumuri exclusive, softuri speciale etc. Aici sari de la venit de zeci sau sute de dolari pe luna la mii si chiar zeci de mii.
Ultimii 5% sunt secreti si se se obtin din testare, experienta si observare foarte atenta a celor foarte tari.
Acesti 5% te urca in stratosfera – adica la sute de mii sau milioane pe luna.

Concluzie: Cantitatea de bani pe care o vei face e direct proportionala cu efortul tau.
Daca citesti acest articol banuiesc ca esti incepator. Sfatul meu: daca nu ai bani, invata tot ce prinzi gratis, fa un pic de bani. Apoi treci la nivelul urmator – ia niste cursuri de calitate si urca pe scara.