Bani din scurtarea url

Scurteaza URL-uri si câstiga bani !


Care-i faza cu scurtarea URL-urilor (link-urilor) ?



Scurtarea link-urilor (Shortened URL) reprezinta o modalitate de a înlocui legaturile catre alte website-uri. În loc de a folosi un link foarte lung si/sau greu de tinut minte vei obtine ceva de genul http://adf.ly/abc.



Exista multe site-uri pe internet (tinyurl.com este probabil cel mai cunoscut) care ofera acest gen de serviciu, însa cel pe care ti-l prezint are o particularitate:

Vei fi platit pentru fiecare persoana care da clic pe link-urile tale !



Nu esti limitat în afisarea link-urilor deloc; poti posta link-urile tale oriunde doresti: pe blog-ul tau, în mesajele pe care le trimiti de pe telefonul mobil, pe Facebook, pe YouTube, ca status pe messenger, în semnatura din email, ORIUNDE DORESTI.

Partea si mai frumoasa este ca poti crea oricâte asemenea link-uri, catre tot atâtea destinatii, asta însemnând tot atâtea posibilitati de a câstiga bani.



Cum functioneaza ?



Când un vizitator da clic pe link-ul tau scurtat cu http://adf.ly/, pe ecranul lui va aparea pret de 5 secunde o reclama. Dupa scurgerea celor 5 secunde va aparea un buton SKIP; vizitatorul va da clic pe acel buton si va ajunge pe site-ul destinatie.



Partea foarte frumoasa a acestui sistem este ca esti platit pentru fiecare vizitator care vizualizeaza reclamele si, în plus, acesta (vizitatorul) ajunge si pe site-ul unde doresti sa ajunga (site-ul destinatie poate fi chiar un magazin online la care esti afiliat).